top of page

Om mig & företaget

Du är i fokus

På LENAre HUD är du som kund i fokus.

Här ringer inga telefoner medans jag gör din behandling, jag finns där för dig under hela den bokade behandlingstiden.

Boka dygnet runt

Hos mig kan du boka din tid dygnet runt via hemsidan. Självklart kan du även ringa och boka. Du lämnar meddelande på telefonsvararen om jag är upptagen med kund. Jag återkommer till dig så snart jag kan.

Auktoriserad och uppdaterad

Jag är auktoriserad hudterapeut och äger LENAre HUD. Jag tog examen år 2000 och är medlem i vår branschorganisation SHR, Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation

Är Säker Hudterapeutsom innebär att jag har en behandlingsskadeförsäkring som skyddar dig som kund om något skulle hända.

Jag håller en hög kunskapsnivå och är uppdaterad på vad som händer i branschen, genom att kontinuerligt gå på utbildningar och föreläsningar.

Hudhälsa

LENAre HUD har funnits sedan 2009,då jag valde att starta eget. Min filosofi är att varje ålder har sin ungdom. Jag jobbar inte med aggressiva metoder för att uppnå supersnabba resultat.

 

Jag jobbar med hudhälsa, vilket innebär att jag tycker det viktiga är vad vi gör varje dag. Att vi underhåller huden med bra produkter och att går på rekommenderade boostande behandlingar. I förlängningen får vi en välmående och fin hud genom hela livet.

lena.jpg
SHR-Logga. Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation
Logga - Säker Huterapeut
KursintygTemadag Dermatologi fortbildningsdag för hudterapeuter. Exp. Medica 2020. Lena Oikarinen.
bottom of page